sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kaksi kuukautta ja 5 kiloa lähtiKesäkilot on nyt selätetty! On vähän voittajafiilis :)

Kesällä tuli muutama kilo lisää ja tuskailin niiden kanssa jo kesällä. Halusin laihtua kesän aikana, mutta tuli sitten lisää kiloja. Jostain syystä minulle käy aina niin, että kun päätän, että nyt alkaa laihis, niin heti tulee kilo tai kaksi lisää. Niin kävi kesälläkin. Jostain bongasin Tomi Kokon Lean in five weeks -ohjelman, ja intouduin siitä. Rasvakahvi maistui hyvältä ja saattoi kilokin lähteä, mutta tuli sitten heti takaisin. Kokon ideologia on kivikautinen tai jotain sinnepäin. Kuitenkin lisätään rasvaa, ja jätetään maito ja viljat pois, ainakin vehnä. Liikunta on lähinnä hiittiä. Lyhyttä ja tehokasta. Fat burner. No ei ainakaan minulla.

Laihduttaa ei voi pakolla, vaikka tarvetta ja halua olisikin. Jokin elimistössä pistää vastaan. Kävin tanssitunneilla ja kahvakuulassa. Tunnin kahvakuulan jälkeen lähdin jopa yli tunnin reippaalle kävelylenkille. Vedin oikein kunnolla hien pintaan ja olo oli äärimmäisen hyvä ja energinen. Kilo lähti tällä rääkillä, mutta siinä se... ja takaisin tuli.

Sairastuin. Sain jonkin liikkeellä olevan flunssapöpön ja menetin äänenikin. Teen työtä, jossa joudun puhumaan koko ajan ja välillä aika kovallakin äänellä. Oli pakko saada ääni takaisin. Käväisin ostamassa sitruunaa ja inkivääriä. Tein sitruunanmehusta ja raastetusta inkivääristä juomaa, johon lisäsin vielä hunajaa ja siis kuumaa vettä tietty. Tätä taikajuomaa join aamulla ja illalla. Töissä lämmintä vettä ja kurkkupastillia. Ääni alkoi palautua.

Samalla huomasin jotain muutakin. Olo keveni. No sairaana ei tehnyt mieli niinkään syödä mitään raskaampaa, vain keittoa lähinnä. Ja join taikajuomaa. Juon sitä vieläkin. Luin jostain, että sitruuna-inkiväärijuoma laihduttaisi. Joooo.... niinhän ne kaikki muutkin... mutta varovasti olen alkanut uskoa, että kun aamulla juon tuota juomaa, niin olo on parempi. Se tuntuisi tasapainottavan ja vievän nälkää.

Vitamiinien puutos jarruttaa laihduttamista. Ainakin minulla. Olen huomannut tämän joskus ennenkin. Nyt sairastaessani lisäsin vielä vitamiineja ja ostin apteekista beroccaa. B-vitamiinin ja sinkin puutokseen. Taas olo koheni. Aloin jo muutenkin parantua.

Olo on keventynyt. Olen tosin vähentänyt syömistäkin. Ei ole enää koko aikaa nälkä. Annoskoko on pienentynyt. Ihan siis itsestään. Syömisvälitkin ovat pidentyneet. Ei tee mieli enää koko ajan napsia jotain. Syön silti suklaata silloin tällöin.

Kaksi kuukautta ja viisi kiloa on pudonnut!!!!! Näistä kolme oli niitä varsinaisia kesäkiloja.

Kaksi kiloa putosi ensin työllä ja tuskalla. Kolme kiloa lähti tässä viimeisen kahden viikon aikana sairastaessani. No nyt joku inahtaa, että ne tulee kyllä takaisin. Ehkä. Mutta siitä huolimatta on voittajafiilis, kun vaaka näytti piiiiitkästä aikaa kivaa lukemaa. :)

Ihanaa päivää kaikille muillekin!!!!!!!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti