keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kiireetön aamu ja pilvipalvelun valintaa


Nautin niin kiireettömistä aamuista. Varsinkin kun aurinko paistaa ja saan katsella hömppää telkasta sohvalla lojuen jokin käsityö kädessäni. Ja siis joo, en herännyt aikaisin lenkille, kuten olin suunnitellut. Käänsin vain tyynesti kylkeäni ja jatkoin unta. Pientä pistoa tunsin kyllä omantunnon kolkuttaessa, mutta hei, nyt on lomaviikko! Kaikkea olin suunnitellut. Piti olla supertehokas ja siis mitä olen saanut aikaan.... Noh, jotain käsityörintamalla olen askarrellut. Niitä kuvia pyörii instagramissa tuossa sivun reunassa.

Takaisin kiireettömään aamuun. Kun saa nukkua pitkään tai jos innostun lenkille ja on vapaapäivä. Kaipaan aika säännöllisesti omaa rauhaa ja kiireettömiä hetkiä. Kun saa vaan olla. Joskus vietän jopa ns. kalsaripäiviä ja olen vain kotona. En lähde ulos, kuin korkeintaan lenkille tai roskia viemään. Muuten olen vain omissa oloissani. Kai se on jonkinlaista latautumista, kun arki on muuten aika hektistä. Useimmiten riittää kyllä aamupäivä omissa oloissani ja sitten jo lähden vaikka vain kauppaan, että tulee edes lähdettyä johonkin.

Tänä aamuna todella nautin aamusta. Katselin kauniita ja rohkeita ja virkkasin auringon paistaessa suoraan sohvalleni. Niin ihana aamu! Ihan omissa oloissani.

Ennen kuin aloin kirjoittaa tätä blogikirjoitusta, kikkailin pilvipalvelujen kanssa. Olin jo aiemmin lataillut tiedostoja ja joitakin kuvia Google Driveen, koska käytän gmailia sähköpostina. En ole sen enempää ajatellut pilvijuttuja, mutta nyt bongasin OneDriven ja kirjauduin sinnekin. Töissä tätä käytetään kyllä, joten siinä mielessä se on tuttu. Mutta nyt mietin, kumpi olisi parempi jatkuvaan kotikäyttöön. Pelkään tämän läppärin tilttaavan jossain vaiheessa, onhan tällä ikääkin jo kuutisen vuotta. Olen ennen tallentanut kaiken tikuille, mutta pilvi on nyt nykyaikaa. Kun vain vielä oppisi sujuvan käytön ja saisi päätettyä kumpaa käyttäisi. Tai molempia. Minkälaisia kokemuksia teillä on näistä ja kumpaa käytätte?

Ihanaa keskiviikkoa! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti