lauantai 8. lokakuuta 2016

Kirppispaikka ja kanervat haudalle


Varasin tänään kirppispaikan kuukaudeksi, kun halvalla sai. Vakkarikirppikselläni oli tarjous, johon en voinut olla tarttumatta. Paikan sai puoleen hintaan. Aloitan kuukauden päästä, joten vielä on hyvää aikaa keksiä myytävää. Pääasiassa myyn itse tekemiäni käsitöitä ja täytteeksi laitan aina jotain ns. normi kirppiskamaa. Ompelukone siis surraa ja virkkuukoukku käy kuumana lähitulevaisuudessa. Samalla reissulla oli päivän piristys, kun tapasin muutaman tuttavan kahvilassa. Siinä meni taas tuokio rupatellessa ja maailmaa parantaessa.

Nyt on taas aika viedä haudoille kanervat. Minulla on neljä hautaa hoidettavina ja vein niille kaikille kauniita kanervia. Havunoksat laitan hieman myöhemmin. En ehkä kuitenkaan hae niitä omasta metsästä, vaan taidan turvautua tarjolle laitettuihin havunoksiin. Niin tein viime vuonnakin. Pysyy autokin puhtaampana. Oli kyllä taas rauhoittavaa kävellä hautausmaalla kauniissa syyssäässä.

Ostin kymmenen kanervaa ja yksi jäi itsellenikin. Laitoin sen parvekkeen pöydälle. Pöytäliina pitäisi ehkä jo ottaa pois....


Lauantai-illan huumaa on popparit ja jotain kivaa telkasta....

Kivaa iltaa Sinullekin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti