lauantai 1. lokakuuta 2016

Tavistyttö esittäytyy


Moi! Olen ihan tavis. Perustin tämän blogin ihan tavallisille asioille. Ihan arkipäiväisille jutuille. Ei mitään glamouria ei luksusta eikä korkkareita. Saappaat jalassa mennään ja lavatansseissa käydään. Vaatteet ostan ihan marketista ja mielellään alennusmyynnistä. En katso merkkiä, kunhan vain sopii päälle ja tunnen oloni hyväksi. Ikuinen laihiskin on aina menossa.

Hyvää oloa olen hakenut viime aikoina harrastusten parista. Ilmoittauduin tanssitunneille ja työpaikan tarjoamaan kahvakuulaan. Enpä ole ennen käynyt missään säännöllisesti harrastamassa liikuntaa, mutta ei tuo nyt pahalta ole tuntunut. Porukka on hyvää molemmissa harrastuksissa, joten intoa riittää vielä. Lavatansseissa olen käynyt pienen ikäni, mutta muutamana viime vuonna se on jäänyt vähemmälle. Nyt olen taas innostunut siitä uudelleen. Tanssikursseilta haen lisäpontta kädenalitansseihin. On se vaan jotenkin ihan erilaista olla lavalla tyrkkyrivissä, kun tietää, että siis hei, mähän osaan oikeesti askeleet juuri tähän kädenalitanssiin!

Ja se laihis.... kesäkilot olen saanut jo pois!

Tässä blogissa kertoilen siis ihan tavallisista asioista, joista elämäni koostuu. Pääasiassa teemoja ovat terveys, hyvä olo, harrastukset, laihdutus ja elämä yleensä. Harrastan myös käsitöitä ja siitä on oma bloginsa: mariannelin.blogspot.fi

Tässä alla ihanan rentouttava näkymä parvekkeeltani. Nautin niin tuosta maisemasta!

Tervetuloa mukaan blogiini!


2 kommenttia:

  1. Täällä taas tavistyttö ja pienen blogin kirjoittaja, joka on tosi aika alussa vasta. Oli hienoa löytää samantyylinen kirjoittaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva, että meitä taviksia löytyy muitakin. Pidetään tyylistä kiinni! Ihanaa kevättä Sinulle! :)

      Poista