maanantai 2. tammikuuta 2017

Vauhdikasta fuskua keskiyöllä
Niin se vuosi taas vaihtui. Kiirettä piti tanssilattialla Satulinnassa koko uudenvuodenaattoillan. Ei siellä olisi vuoden vaihtumista huomannut, jollei orkesteri olisi lopettanut soittamista kesken vauhdikkaan fuskun ja toivottanut tanssikansalle hyvää uutta vuotta. Sitten taas jatkettiin.

Esiintyjinä olivat Onnentähti, huikeen hyvä Sinitaivas sekä naisesiintyjien ykköskaartista Saija Tuupanen & eX-miehet.

Kuuma oli koko illan ja hikikarpaloita piti käydä pyyhkäisemässä naisten huoneessa aina tilaisuuden tullen. Enkä ollut ainoa. Onneksi edes hetkeksi järkkäri avasi seinustalta oven auki ja saimme happea. Tanssikansaa oli lähtenyt näille parketeille runsain mitoin. Ihan vieraitakin naamoja näkyi liittyneen seuraan. On se vaan ihailtavaa, että innokkaimmat jaksoivat ajaa jopa parisataa kilometriä näiden tanssien takia.

Reippaat fuskut, buggit ja humpat tuntuu jaloissa vieläkin. Paidan sai melkein puristaa kuivaksi illan päätteeksi. Kitalaki oli kuin santapaperia, juodakaan kun ei malttanut riittävästi, ettei vaan yksikään hyvä kappale jäisi väliin. Autossa pois lähtiessä meni sitten puoli litraa vettä, että heilahti ja vielä jäi jano.

Tällä kuntoiluteemalla jatketaan tämä loppuvuosikin. Lipunmyyjältä tuli käsky tulla loppiaisena, joten sinne siis. Leimakortti tulikin nyt sopivasti täyteen 🎶

Reipasta loppuvuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti