torstai 2. maaliskuuta 2017

Mun oma bullet journal


Olen ajan hermolla ja tein oman bullet journalin. Törmäsin tähän jossain blogissa heti vuodenvaihteen jälkeen. Kiinnostuin. Ei huono! Etsin lisätietoa ja googlettamalla löysin erilaisia tapoja toteuttaa omaa bullet journalia.

Aika monella näkyi olevan enemmänkin peruskalenterinäkymä käytössä. Toisilla oli aivan ihanat koristelut sivuilla ja kauniilla käsialalla kirjoitettua tekstiä.


Päätin toteuttaa oman bullet journalini kuukausitasoisena. Tulostin netistä löytämäni kalenterin ja leikkaan ja liimaan siitä yhden kuukauden peruskalenteripohjaksi. Sitten kirjaan tehtävät, jotka pitää hoitaa kuukauden aikana. 

Pääpaino tällä bullet journalillani on liikuntaan ja terveyteen painottuvilla asioilla. Seuraan liikuntasuorituksiani sen avulla.

Olen päättänyt käydä tansseissa 100 kertaa vuoden aikana. Päätin myös tehdä 100 blogipäivitystä vuoden aikana. Näitä on mukava seurata tämän kalenterin myötä. Paitsi liikuntaa, niin myös hyvää oloa laihduttamalla haluaisin saada tämän kalenterin avulla. Olin jo toteuttanut go fat go -ruokavaliota alkuvuodesta, mutta nyt intouduin mukaan Tomi Kokon 7 päivän lentävään lähtöön painonpudotukseen. Se oli sähköpostikurssi, jossa joka päivä tuli uusi video eri aiheista. Kirjoitin siitäkin omat sivunsa bullet journaliin. Nyt on teesit hallussa. Tai ainakin kirjoitettuna muistiin. 

1 kommentti: