sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Tanssiraportti viikonlopulta, Ruusis ja PesisMmmmmm, mikä ilta olikaan Ruusulinnassa perjantaina!
Suosikkini Aki Samulin perässä sinne menin, vaikka vapisin väsymyksestä ja pelkäsin nukahtavani jo menomatkalla. Olin ajoissa perillä ja pääsin tanssimaan jo ennen ensimmäistä naisten hakua.
Ilta oli korkattu ja pelastettu.

Naisten haulla hain aktiivisesti ja nappasin aina käytännössä ensimmäisen kohdalla olleen miehen. Yksi tuttu tanssittajakin oli paikalla ja hänen kanssaan menin parikin kertaa vauhdikkaat buggit. Hän on se sama tyyppi, joka kehui taannoin tanssiasentoani valssissa. No nytkin menimme valssia ja jälleen hän vuolaasti kehui tanssitaitoani. Ei ole kuulemma vielä koskaan osannut tehdä vasenta käännöstä kunnolla, mutta nyt se onnistui useamman kerrankin. Olin mielissäni, että sain tarjota hänelle onnistuneen valssikokemuksen. Tyyppi on harrastanut tanssia vasta neljä vuotta. En maininnut mitään oman harrastukseni kestosta taitaa tulla 27 vuotta pian täyteen

Mutta Aki.....
Niin upea ääni ja mikä energia!!!
Ja ne silmät - kun hän katsoi suoraan silmiini useita kertoja illan aikana....
Nyt ei voi muuta kuin laittaa täyden kympin verran sydämiä tähän loppuun, kyllä niin oli huippuilta!

Lauantai

Viikonlopun tanssikarkelot jatkuivat lauantaina Pesäkalliolla. Tansseja tahdittivat nuoret ja energiset pojat, orkestereinaan Hurma ja Lemmenlautta.
Ilta oli kohtalaisen hikinen ja erittäin mielenkiintoinen. Tanssia sai paljon ja hyvien tanssijoidenkin kanssa. Näin yhden vanhan tutun vuosien takaa. Hetken katsoin ja sitten tunnistin, naurettiin tuntemisen merkiksi.
Ja sitten toinen vanha tuttu, jonka kanssa on tullut tanssittuakin tässä ihan hiljattain ja olen miettinyt, että jotain tuttua kaverissa on. Kysyin sitten siinä tanssin lomassa, mistä päin hän on ja paikkakunnan kuultuani, tajusin, että hei, mehän tunnetaan!

On se aika mielenkiintoista, miten niitä vanhoja tuttuja alkaa nyt putkahtelemaan takaisin kuvioihin. Olen tosin itsekin putkahtanut takaisin tanssikuvioihin vasta ihan vähän aikaa sitten. Viime kesänä innostuin tanssista uudelleen vuosien hiljaiselon jälkeen ja lähdin sitten syksyllä heti kursseille. Tällaisen vanhan kansan tanssijan oli aika oppia uusia lajeja. Ja todellakin olen nyt oppinut buggia ja fuskua. Lattarit tekevät vielä tuloaan, ihan vielä ei oikein suju, mutta hiljaa hyvä tulee ja harjoittelemalla oppii.

Foksitytöstä on tulossa kovaa vauhtia rokkipimu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti