lauantai 1. huhtikuuta 2017

Aprillia! sanoi vaakakinJoka aamuinen punnitus tuntui kieltämättä mielenkiintoiselta tänään. Lukema oli iloisesti hieman pienempi kuin edellisellä kerralla. En heti uskonut ja kokeilin parikin kertaa uudelleen, että voiko oikeasti olla totta. Kyllä vaan, vaa'an lukema näytti melkein -2 kg edelliseen kertaan verrattuna. Ja siis viime elokuusta alkaen -8 kg. Hiljaa hyvä tulee, vaikka joskus kyllä tuntuu, että vähän liiankin hiljaa mennään. Tavoitteeni on kuitenkin, että suunta on tasaisesti laskeva, eikä jojoilisi hirveästi edestakaisin. Toistaiseksi tämä tavoite on pitänyt. Painoa on sen verran, että mielelläni pidän lukemat omana tietonani, mutta sadan paremmalla puolella mennään edelleen.

Syömisten suhteen olen aika paljon noudattanut go fat go sekä Tomi Kokon ohjeita sopivasti sekoitellen ja rennolla otteella. Viime aikoina olen löytänyt chian siemenet ja teen niistä usein vanukasta aamuksi. Sekoitan siemenet maustamattomaan jogurttiin tai mehukeittoon ja annan turvota yön yli. Aamulla sitten nautin ne aamiaiseksi kahvin kera. Olen huomannut, ettei nälkä vaivaa niin helposti ja olo on jotenkin tasaisempi koko päivän.

Aamun aloitan juomalla vettä. Sitruunavesi tai pelkkä vesi. Nyt parina aamuna olen juonut kaneli-hunajavettä. Tämän vinkin löysin netin syövereistä. Join sitä illalla kuumana, vähän kuin teen korvikkeena ja jätin osan jäähtymään aamuksi. Aamulla sitten tyhjään vatsaan. Vielä en osaa sanoa vaikutuksista. Eilen illalla ei nyt ainakaan tullut naposteluhimoa.


Viikonloppuisin teen aamiaiseksi yleensä jonkin smoothien. Tänään hain lisäboostia tästä alla olevasta energiasmoothiesta. Banaanin kanssa sekoitettuna siitä tulikin ihan hyvän makuinen. Ja siis tämä ei ole millään tavalla mainos, vaan ihan omaa kokeiluani. Käytän näitä Puhdistamon tuotteita muutenkin, kun niitä saa niin kätevästi monesta kaupasta.


Painonputoamisen myötä on sen verran tapahtunut jotain, että suosimastani farkkumerkistä menee nyt pienempi koko. Syksyllä ostin kahdet farkut tarjouksesta. Siniset olivat kokoa 48 ja mustat kokoa 46. Siniset tuntuivat hyvältä, mutta mustat olivat aika piukeet. Myyjä sai kuitenkin puhuttua ympäri, että ne ovat hyvät. No nyt ne ovatkin hyvät ja 48 tuntuu jo liian isolta. Ostin parit uudet farkut tässä taas hiljattain, kun olivat tarjouksessa. Molemmat ovat nyt kokoa 46 ja oikein sopivat, ei liian tiukat eikä liian löysät mistään. Kohta voisi kokeilla jo pykälää pienempääkin...

Sitä ihmettä odotellessa... Aprillataan ja elellään rennosti! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti