sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Tanssiraportti Satulinnasta 1.4. Souvarit


Souvaritanssit eilen Satulinnassa. En ole aikoihin Souvareita nähnytkään. Perinteistä tanssi-iltaa odotin ilman ihmeempiä rokkitehosteita. Ja perinteinen siitä tulikin. Hyvä niin. Oli aika rentouttavaa vaihteeksi mennä vaihtoaskelilla. Tosin illan aikana pääsin ihan jopa neljä kertaa tanssimaan fuskua ja buggia. Se olisi hyvä saavutus ihan normaalistikin. Tanssipartnereista kaksi oli aloittelijoita fuskussa, joten aika varovaisesti mentiin ja toista tyyppiä vähän veinkin, että saatiin edes yksi kuvio kohdalleen. Ja sitten oli ihanaa, kun yksi Satulinnan vakikävijä tuli hakemaan buggille, että onhan täällä edes yksi, joka osaa. Hurrasin mielessäni, että jihuu, mun tanssitaito on huomattu. :D

Keski-ikähän tuolla oli nyt sitten normaalia korkeampi. Yhden tutun tytön kanssa naurettiin, että naisten haulla joutuu olemaan nopea, että ehtii saada kiinni jonkun alle 80 vuotiaan. :D Meitä alle 50 vuotiaita oli paikalla vain muutama.

Merkille pantavaa oli, että paikalla oli pääsääntöisesti vain Souvarikansaa. Parkkipaikka oli puolillaan asuntoautoja ja se jo viestitti fanien läsnäolosta. Meitä vakikävijöitä ei sitten montaa ollutkaan. Valitettavasti fanien joukossa oli merkittävässä määrin myös humaltuneita henkilöitä. Siellä oli kahvit yms juomat pitkin pöytiä ja lattioita, eikä kaikilla ihan jalatkaan kantaneet kunnolla. Näiden miinuspuolien osalta kun sulki silmänsä, niin ilta oli oikein hyvä. Tanssia sai ihan kunnolla ja hikikin virtasi aika ajoin.

Tähän loppuun vielä sydämiä, kuten oikeaoppiseen tanssiraporttiin kuuluu laittaa ❤️❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti