tiistai 18. heinäkuuta 2017

Tangokuninkaalliset Riutanharjulla
Tanssiraportti Riutanharjulta viime lauantailta. Tai oikeammin esiintyjäraportti.
Uudet tangokuninkaalliset esiintyivät siellä vuorotellen. Illan aloitti Aino Niemi. Nuori, kaunis, luonnollinen ja äärettömän hyvä ääni. Monen tanssiparini kanssa todettiin, että kunpa nyt vain löytyisi se oma tyyli ja jaksaisi keikkaelämää. Ainossa on potentiaalia kestotähdeksi. Juurikin se aitous ja luonnollisuus sai kiitosta. Joku kyseli jälkeenpäin, että eikö ässävika häirinnyt vai eikö se kuulunut lavaesiintymisessä. No enpä edes kiinnittänyt huomiota koko asiaan, kun en edes siitä tiennyt. En seurannut tangomarkkinoita lainkaan televisiosta, kun olin aina itse menossa siihen aikaan.

Aino lähti sitten oman settinsä jälkeen Tanhuhoviin, josta puolestaan tuli kuningas tilalle vaihdossa. Kuulin jo heti alkuillasta, että Teijo Lindströmin vetämä 100 henkinen kuorokin olisi tulossa paikalle. Täytyy todeta, että enpä ole aikoihin nähnyt sellaista fanijoukkoa Riutanharjulla, kuin nyt oli. Teijo on pieni mies, mutta ääni sitäkin suurempi. Ja kun fanit eli kuorolaiset yhtyivät lauluun mukaan, niin olihan se huikeaa kuunneltavaa.

Kaiken takana oli kuitenkin uusi tuleva tanssiorkesterien ykkönen eli SMORKin voittanut Tanssiorkesteri Kaiho. Huh, mikä meno jätkillä oli! Tango-osasto vaatii vielä omansa vuoden ajan, kun toimivat tangokuninkaallisten taustabändinä, mutta kun pojat pääsee irti, niin.... Vapise Hurma, kilpailu on kovaa!!!! Nämä parikymppiset nuoret miehet näyttivät, että täältä pesee! Solisti Tuomas oli itsekin pyrkimässä tangokuninkaaksi ja sen kyllä äänestä huomasi. Ehkä vielä joku päivä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti