maanantai 21. elokuuta 2017

Tanssiraporttia Ruususta Kolmilammille


Tanssiraportti pitkästä aikaa... Laitoin tuohon kuvaksi työkaverin työpisteeseeni jättämän viestin. Oli kiva tulla lomalta takaisin töihin tuon viestin siivittämänä.

Neljä iltaa meni tässä taas rattoisasti tanssin pyörteissä. Torstaina Ruusupaviljongissa esiintyi Kyösti Mäkimattila. Musiikki oli taas ihan huippua ja tuttua Kyöstiä. Tanssimaan pääsystä ei sitten oikein voinut edes puhua, ei ollut yhtään tuttua paikalla. Aikani olin tyrkyllä ja aina jouduin pakittamaan takaisin. Lopulta en edes viitsinyt nousta penkiltä ylös. Tein suunnitelmaa. Päätin, että kun naistenhaku alkaa, tämä tyttö lähteekin kahville. Join kuumaa kahvia erittäin hitaasti ja lähdin sitten pois. Siitäs saivat! Tästä ei flaksi voi kuin parantua.

Ja niin siinä kävikin perjantaina Kapakanmäellä. Hyvin pääsi tanssimaan ja hauskaa oli. Yhtään ei harmittanut pieleen menneet suunnitelmani. Olin nimittäin ajatellut lähtevänikin Esakalliolle, mutta töissä venähti sen verran pitkäksi, etten olisi ehtinyt Esakallion alkuun eli tanssikurssille. Ja jos ei kurssille ehdi, niin turha edes mennä. Suuntana siis Kapis ja tuoreet tangokuninkaalliset.

Lauantaina oli sitten vuorossa Riutanharju ja Eija Kantola. Olihan pitkästä aikaa kunnon tanssimusiikkia. Vanhaa hyvää Eijaa. Väkeä oli vähän, mutta kun on oikeat ihmiset paikalla, niin ei siinä mitään tungosta tarvitse. Itse asiassa paljon paremmin pääsee tanssimaankin, kun on vähän vähemmän väkeä.

Sunnuntaina tuli käytettyä täysi leimakortti Kolmilammin lippuluukulla. Esiintyjänä oli Sinitaivas. Porukkaa oli mukavasti paikalla ja tanssia sai. Hain yhtä tuttua miestä rokkibiiseille. Hän totesi, että jive ei irtoa eli fuskua mennään. Ja todellakin mentiin niin, ettei jalat paljoa lattiaa koskettaneet. Loppuillasta yksi erittäin taitava ja paljon kikkaileva tyyppi haki minua juosten salsalle. Sanoin kyllä, että olen hieman huono siinä, mutta ei kuulemma haittaa. Siinä salsatessa koin jonkinlaisen valaistumisen ja tajusin, että hei, mähän taidan sittenkin osata salsaa!!!

Nyt on tansseja koossa 72/100

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti