keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Lihattomat fiilikset reilun viikon jälkeen


Lihaton lokakuu ei oikeastaan tuota mitään erityisempää ongelmaa, kun syön kuitenkin kalaa. Töissäkään kukaan ei ihmettele mitään, kun sanon vain, että nyt tekeekin mieli maistaa tätä kasvisversiota. Kotona syön nyt aiempaa enemmän salaattia ja laitan lisäksi raejuustoa tai tonnikalaa. Pastaa ja riisiäkin syön, joten eipä tässä ihmeellisiä muutoksia ole vielä ollut.

Isoin muutos on kuitenkin tanssireissujen naposteltavat. Ennen nappasin pitemmälle matkalle mukaan aina jonkin karkkipussin ja ahmin sen kotimatkalla. Nyt otan mukaan pari-kolme isoa porkkanaa ja järsin niitä kotimatkan. Olo on kyllä paljon parempi, enkä oikeastaan edes kaipaa enää mitään karkkia tai ylipäätään mitään makeaa. Porkkana on parasta!

Viikon verran olo oli aivan loistava ja tunsin suorastaan liiteleväni. Nyt on kuitenkin iskenyt hirmuinen väsymys. Mistä se mahtaa johtua?

Aamulla juon kaksi lasia vettä sekä kolmannen, jossa on sekoitettuna jonkin vitamiiniporetabletti, joten nestettä tulee. Aamulla en kylläkään paljoa syö, lähinnä jogurttia, rahkaa tai proteiinijuoman ja joskus lisäksi banaanin. Töissä syön normaalin lounaan kasvisversiona. Illalla töiden jälkeen jokin ruokaisa salaatti ja leipää sekä hieman myöhemmin sitten pari mukillista teetä ja omena. Varsinaisesti syön siis kaksi kertaa ruokaa ja lisäksi aamupala ja iltapala. En usko, että olisin säästöliekillä tällä syömisellä, kun vedän kuitenkin rasvaa aika hyvin noissa ruoissa. Vaaka ei näytä mitään muutosta, mutta mitään turvotusta ei kuitenkaan ole. Sen huomasin, että aika monen porkkanan jälkeen vatsa toimii hyvin.

Liikuntaa ei ole tullut sittenkään harrastettua, että ehkä siitä voisi johtua osaltaan myös tämä väsymys. Ei paljoa houkuta lähteä ulos happihyppelylle näillä sadekeleillä. Sohvan pohjalle on vaan niin helppo uppoutua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti