sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Halloween-tanssiraportti
Koko viikko oli yhtä Halloweenia. Viime viikonloppuna aloitettiin juhlinta Satulinnan megabileillä. Siellä oli samaan aikaan tanssikurssit, joten sekin keräsi väkeä paikalle. Täytyy sanoa, että porukka oli todella panostanut pukeutumiseen ja parketilla liiteli jos jonkinnäköistä haamua ja vampyyria tai mitä lie olivatkin. Illasta jäi hyvä fiilis. Vallalla oli käsittämätön yhteenkuuluvuuden tunne. Oli hauskaa katsella hyvin naamioituneita tyyppejä ja arvuutella keitä he ovat. Tanssityyli paljasti jonkin verran. Bändit olivat myös panostaneet ja lavalla oli haamu-Hurma ja Taikakuu linnunpelätin-solistin kanssa. Linnunpelätin malttoi alkuillasta vielä aika hyvin pysytellä paikoillaan, mutta sitten hän alkoi liikkua ja kaatoi kääntyessään mikrofoninsa. Ihmettelinkin, että mikä kolahdus kuului lavalta kesken biisin. Tanssiopettajat valitsivat myös illan parhaiten pukeutuneet.

Eilen Halloween jatkui Ruusulinnassa. Pääsin parkkipaikalle jo hyvissä ajoin, mutta lippujono olikin sitten puoleen väliin parkkipaikkaa. Parikymmentä minuuttia meni jonotuksessa, mutta nyt jono eteni koko ajan tasaisesti. Ilmeisesti porukalla oli tällä kertaa käteistä mukana. Viimeksi jonottaessa korttimaksu tökki ja jono seisoi.

Jonosta huolimatta parketilla ei kuitenkaan ollut pahempaa tungosta. Asuja oli jonkin verran, mutta ei läheskään niin paljoa kuin Satulinnassa. Jotenkin sellainen hulluttelu puuttui kokonaan, vaikka hauskaa kyllä oli, ei sen puoleen. Bändeistä Myrskytuuli oli pukeutunut teeman mukaisesti, mutta Taikakuulla oli vain aurinkolasit asusteenaan. Voi lääh, kyllä se Juha Metsäketo on vaan niin syötävän komea.... Ilta oli muutoin kuin normi tanssi-ilta. Tanssimaan pääsi erittäin hyvin ja paljoa taukoja ei tullut pidettyä. Lähes neljä tuntia tuli vietettyä parketilla. Vähän tuntuu jaloissa.

Suomi 100 -tanssit on jo loppusuoralla. Nyt alkaa hurja taktikointi, että saan tanssit päätökseen haluamanani päivänä. Siihen päiväänkin on vielä kaksi vaihtoehtoa. Tilanne on nyt 94/100.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti