sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Satulinnassa hikinen lähtölaskenta

Tanssiraportti Satulinnasta. Kahdeksanneksi viimeiset tanssit Satulinnassa ennen golfkaupaksi muuttumistaan tahdittivat Taikakuu, Henkka ja kulkurit sekä maailman ensiesiintyminen solistina Matti Silmu orkesterinsa kanssa. Hyvä ääni, sellainen perinteisempään tanssimusiikkiin sopiva.

Saavuin paikalle puoli yhdeksän aikaan ja kahvin juuri ja juuri hörpättyäni meikätyttöä vietiinkin jo parketille ja sellaista vauhtia mentiin rokkia, että happi meinasi loppua heti alkuunsa. Ei siis mitään turhaa lämmittelyä vaan kunnon vauhtia hetimiten. Seuraavat biisit haukoin happea ja yritin saada itseäni henkiin, niin johan taas rokki kutsui ja taas oli happi vähissä. Sitten oli pakko istua hetki ja ihmetellä, miten sitä jaksaa, kun nyt jo loppui kunto. Taktinen tauko chachan aikana palautti voimat ja sitten pääsin vauhtiin. Hiki virtasi ja kampaus meni jo alkumetreillä, mutta parketti toimi jalan alla loistavasti. Vielä Taikakuun viimeiset fuskut jaksoin ja sitten hinasin itseni viimeisillä voimillani voipuneena yhden aikaan kohti narikkaa. Neljä ja puoli tuntia tuntuu jaloissa ja koko kropassa.

Nyt on sitten jo 97/100. Taktikointi on jo alkanut ja lavojen ohjelmakalenterit syynätty puhki. Kolme viimeistä on nyt ajoitettu mahdollisimman tarkasti esiintyjien mukaan. Pikkaisen pitääkin nyt tässä jo himmailla, että saan sen viimeisen osumaan haluamaani päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti